Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systra Mi

 

Din ensamhet är inte ensam.

För jag ser dig. 

 

Dina blåmärken är vackra. 

Dina skrapsår inte förgäves. 

 

När du går under följer jag med dig.

Jag har också vistats på botten.

 

Din ensamhet är inte ensam. 

För jag ser dig. 

 

Varenda rispa på dina armar ska läka. 

All smärta i ditt hjärta ska försvinna. 

 

Du ska komma tillbaka starkare. 

Alltid ha mod att vara dig själv. 

 

Din ensamhet är inte ensam. 

För jag ser dig. 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-30 19:40



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart fin i sin kärleksfulla känsla
2016-05-15

  Mike
En otroligt stark och viktig text. Kraft, mod och gemenskap. Du förmedlar det oerhört bra!
2016-05-04

  Ninananonia VIP
Så fint..

Konstigt att jag nyss skrev en dikt om mod..
2016-05-01

  ULJO
Fint melankoliskt
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP