Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

At the races

En tävling med bilar och motorcyklar på
en travbana som går runt och runt
Och det är kaotiskt kan jag lova er
För inte en lugn stund
Alla försöker hela tiden putta av varandra ifrån banan
då alla vill vinna och bli till racets stora kung
Få den äran
För det är väl det vinna handlar om
Att försöka vinna medan man har det kul…

Ken Cassel
1/5-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-01 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel