Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Breathless

 

...

 

som hon

hade älskat

 

ord för det

fanns inte

att söka

i uppslagsverk

eller

i någon skriven poesi

 

...

 

hon samlade sig

och

känslorna

 

sorterade

bort

de oönskade

 

allt var redan sagt

allt var redan gjort

 

...

 

sedan somnade hon -

uppgiven

 

av utmattning

 




Fri vers av anneluca
Läst 533 gånger
Publicerad 2006-05-04 21:50



Bookmark and Share


  Anders P VIP
ibland är det tur att man tröttar ut sig. fint skrivet
2006-05-06

    HiFi
tar på krafterna att rensa bland känslorna... mycket bra skriven tycker jag
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca