Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett svin, du hade rätt (del 1)

Jag vill att du
tittar mig djupt i ögonen
och säger
att du inte älskar mig
längre

Jag vill känna tårarna
på min kind
din hand
runt
min hals

Jag vill känna mig
tom

Jag vill känna
smärta

Jag är ett svin, du hade rätt
Det är slut
Förlåt





Fri vers av Zaramastra
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-01 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zaramastra