Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fitta


"Jag önskar att jag kunde kalla dig för en fitta,
men du har varken värmen eller djupet"




Prosa av Zaramastra
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-30 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zaramastra