Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Albin


Du ber mig inte att backa
Jag gör det frivilligt
Det gör dock så ont i mig
Att vår vänskap har blivit detta
Att jag blir tvungen att kliva åt sidan
För att du har hittat någon annan
Som kan ge dig något jag inte kan
något jag inte vill ge

Du,
har hittat någon
som inte är
Jag




Fri vers av Zaramastra
Läst 200 gånger
Publicerad 2016-11-24 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zaramastra