Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fortsättning på " Jag är ett svin, du hade rätt" Jag var helt dum i huvudet...


Glöm mig inte (del 2)

Jag saknar inte dig
men jag saknar din lukt
dina djupa andetag
och ditt sätt att koka nudlar på

Jag gråter
inte för att jag är ledsen
utan,
för att jag vill minnas de iskalla tårarna som du orsakade

Jag vet fortfarande inte vem du är
ditt namn säger mig inget
dina lockar förtrollar mig inte

Jag vet inte vad jag längre vill ha i livet
det jag trodde var kärlek
var inget annat än en trasig spegel
som reflekterade det jag ville se

Romeo ljög för Julia

Glöm aldrig det
Glöm aldrig mig
Glöm inte vad vi kunde ha varit






Fri vers av Zaramastra
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-10 00:02



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vacker ömsint dikt med längtan och sorg
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Zaramastra