Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The fire within

Shining stars light up my path
To feed my soul with love
In shimmering nights to lift my heart
To the skies so high above

The fire within
Burning so bright
The fire within
In darkness my light
The fire within my soul

The untamable flames within me




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-02 11:57



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
Lovely
2016-06-30

  Lars Hedlin
Mycket vackert
2016-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din fina text!
2016-05-04

  Ninananonia VIP
Vackert ..
2016-05-03

    ej medlem längre
Härliga rim,med igenkänningskänsla.
2016-05-02

    Peter Söderqvist
Härlig engelsk text.
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP