Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även en kaktus behöver näring

Allting har ett slut det finns inget mer att hämta här
lejonen har kalas på en antilop långt bort härifrån
jag letar efter floden av inspiration en musa

På min vägg hänger en ny madonna tavla
nedanför är ett benvit dödskalle
den eviga tron
på nått
bättre

Det har varit varmt idag 16 grader
årets första riktigt fina dag den 2 maj 2016

Och jag har skickat in en ansökan
en strimma ett hopp

visst jag erkänner det är kallt
och ensamt här




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-02 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal