Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att paddla

Kanoten flöt tyst
genom snårig vass
Skräddarens studs på ytan
och nära botten storgäddan sov
Han höll hennes hand
ville säga ömma ord, (men)
paddeln hade fastnat i en näckrosstängel
Kanoten välte, (endast)
tysta bubblor steg mot ytan, (när)
han höll hennes hand
midsommar 2015 (lel)




Fri vers av Lennart Länk
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-02 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk