Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bliss

Du tog min hand och gick med mig genom stormen
vi red tillsammans
Du sa till mig att Där framme har du ditt ljus som du letat efter
Men ska sanningen fram så såg jag det aldrig,
lyckan av att se dig hög på min tillfredställelse var stark nog att skapa en illusion

Jag söker fortfarande min ledstjärna




Fri vers av Allexandra
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-05-04 22:28



Bookmark and Share


  Davidoff
Vacker dikt om evigt sökande.
Hoppas du finner det du söker.
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Allexandra
Allexandra