Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fast

Sorterar i mitt huvud
Sorterar det som finns
Sorterar det som fanns

Går igenom mina minnen
Ett efter ett, allt eftersom
Minns det jag kan

Minnen får mig att le
Minnen får mig att se

Ditt leende på min hornhinna
Ditt leende i mitt minne
Din kärlek
Behåller jag här inne





Fri vers (Fri form) av Dennis Axelsson
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-03 13:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Värdefulla minnen.
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Axelsson
Dennis Axelsson