Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är onsdag en bra dag att ta livet av sig?

Kniven jag har slipat är vass och fin glänser fint i vårsolen

De omkring mig är trygga, ser mig njuta av solen och våren

Jag ler, de ler, alla ler, så härligt det är i vårsolen

Kniven finns som en trygg garant, som en utväg

Kniven kan förlösa det icke sagda

I vårsolen ler jag, det är min tid




Övriga genrer av me_we
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-04 23:59



Bookmark and Share


  Elin Norrland
Starkt! Sätter ord på vad många känner men samtidigt lyfter upp det goda (vår, fint väder, trygghet, leenden) som är värd att kämpa vidare för! Tack för det du skriver
2016-05-27
  > Nästa text
< Föregående

me_we
me_we