Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Överhördes på tunnelbanan idag.


Solen skiner över patriarkatet

"När solen kommer fram kommer äntligen alla snygga brudar upp ur sina gömda hålor"

 

Synd att mansäckel syns och hörs
och existerar
året om
oavsett väder

kan inte ni
gömma er i en håla
och stanna där
för evigt
även när solen kommer fram




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ellen N
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-03 23:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gott avverkad frustration

må matriarkin härska!
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ellen N
Ellen N