Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGBOK#10 (Somna inte med din penis i mig)

Hej dagboken,

 

Nu var det ett tag sedan sist. Inte mycket har hänt, förutom i helgen. Efter några glas vin för mycket hörde jag av mig till honom, trots att jag under senaste tiden upplevt en kraftig avsmak för honom, och hans extremt tråkiga personlighet. Vinkåtheten slog till och dödade rationaliteten inom mig.

Vi möttes upp, båda två märkbart berusade, och begav oss hem till honom. Jag hann ta av mig skorna och efter det var sexet igång, vilket var bra (för att vara fyllesex) till en början. Sluddrigt dirty talk, fumlande händer och orytmiska och lite smått lama rörelse. Vi lade oss ner i skeden, och han poundade på ett tag. Men för varje juckande rörelse tog det längre tid till nästa. Och så helt plötsligt tog det slut, och ett snarkande anträdde. Han hade somnat med sin penis i mig. Jag som redan tidigare känt en avsmak och irritation hade nu fått nog av honom helt. Jag rullade över på mage så hans slaknande penis gled ur mig, gick upp ur sängen och hämtade en kniv i köket. Nu kommer han aldrig somna med sin penis i någon igen.




Prosa (Kortnovell) av Ellen N
Läst 562 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-11 11:18



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
LOL! :-D
2023-09-14

  Braindamage
För jävligt! Vilken jävla loser!Så lätt borde du inte låtit honom komma undan, tycker gott du kunde kört ner skiten i halsen på honom!
2016-05-21

  Valkyria-Fatale
Så snop (P) et....hur kan man somna mitt i en skön stund. Ne, hans kulor är då inget att hänga i julgranen precis...

The Pen Is dead....

Dags att skaffa en ny "penna". // V-F
2016-04-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
Off it go!
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ellen N
Ellen N