Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykla cykliskt

Jag har köpt
mig en ny cykel
Ny för mig
men begagnad
Han som sålde
ville ha en ännu häftigare
jag är nöjd ned denna
Det är en mountainbike
med 27 tums hjui
Funkar bra som transportmedel
till jobbet, men också kul
i skogen, måste bara tänka
att ta det försiktigt
Vill inte flyga av
och knäcka någon vital del
i kroppen




Fri vers (Fri form) av Eric R Strom
Läst 285 gånger
Publicerad 2016-05-04 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric R Strom
Eric R Strom