Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#15


Jag älskar den här musiken

basen gör mig illamående
jag har druckit för mycket igen
och allting viktigt inom mig
har dött i förgiftningen

jag älskar den här musiken
distade elgitarrer sträcker sig in
och tröstar men barnet som grät
sover en helt annan sorts sömn nu

de andra människorna som kommit hit
lever fortfarande
hur blev den här konserten
min begravning?




Fri vers av 99knivesinside
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-05 09:34



Bookmark and Share


  pathetic duck
ääälskaar
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside