Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilsandetag i gryningen



ljust hallonröd ros

sträcker sig lojt
mot smekande sol
och klarblå himmel

likt jag vaknar
av dina sammetsmjuka
läppar

din lena hud

bröst mot bröst
i fjärilsandetag

när vi i gryningen
lustfyllt flätar
vår dag

©Teresia Ridell (2/5-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 482 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-06 20:20



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Sista versen är underbar Tack!
2018-07-23

    Dan Myrbeck
Underbart fin text
& dito bild.
2016-05-09

  Päronsplitt
Fjärilslätt beröring i sinnets vindlingar. Skör stark livsbejakande morgonstund som tilltalar mig starkt. Så vackert med "lustfyllt flätar vi vår dag", underbar tvåsamhet.
2016-05-08

  Lars Hedlin
Så fint skriftat vännen :)
2016-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvligt!
2016-05-08

    ej medlem längre
Mjuka intensiva ord av kärlek.
2016-05-07

  Ninananonia VIP
Så fint...
2016-05-07

  ULJO
Så vackert du skriver
2016-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell