Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns dikter här som innehåller hemliga krafter, som sätter igång minnen och tankar som nästan får en att vandra mellan tillvarons alla märkliga plan


Att vara här



Att vara här och
känna att man blir så där berörd
av tanken  i en annans dikt

När känslan i magen är så stark som en orgelton
eller möjligen smaken av mörk choklad

Hur stor kan den ängeln vara
 i en  tillvaro
där storlek inte alls är kopplat till form
eller ens har en relation till andra föremål
utan har ett helt eget värde.
Hur stor, vad stor,är det ett rop,
eller en fråga ?

Den ängeln kommer och slår med ett ritschande
sin enorma vinge
och du far vidare till nästa drömsekvens

Där platsen finns, där huset står på höjden
för jämt när du känner igen dig
tror du att du vet så mycket så mycket
men det är bara, egentligen
bara
klangen
som säger att friheten finns




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2016-05-06 21:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så sant.. :) Bra skrivet.. känner igen mig..
2016-05-08

    99knivesinside
Yes! Hela texten känns så rymlig på nåt sätt, jag vill dra den över mig som ett tält. Mer mer mer!
2016-05-07

    ej medlem längre
mycket bra Ciralina!
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP