Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ugglar det i mossen igen

Men jag undrar vad det är den här gången
som prasslar i busken såhär mitt ute i den annars
så vindstilla tystnaden i skogen
såhär tidigt på morgonen
För inte är det räven som susar i säven
Nej
Och inte är det bävern som gnager av träden
Nej
Då måste det bara vara tjädern eller en svart koltrast
Jag gissar på det sistnämnda
För svarta koltrastar vet jag bara älskar att prassla
i buskarna
Och titta där
Jag hade så rätt
Det är en svart koltrast
Yippie...

Nu ugglar det i mossen igen!

Ken Cassel
7/5-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-07 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel