Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje vår vaknar jag till liv (bara för att dö på vintern)

 

 

det är flera år sedan nu
ändå känns det som igår
jag förstår inte varför eller hur
men jag har nog en aning ändå
för det finns ju en anledning till
varför du stannat kvar
trots att du lämnade mig
för så längesen

jag undrar
om du tänker på mig ibland
jag tvivlar på det
och jag tänker på dig oftare
än vad jag bör
men det rår jag inte för
det är väl så ensidig kärlek fungerar

jag gav dig mitt hjärta
den där våren då vi båda nyss fyllt sjutton år
och även om det var oönskat
så är det ditt ändå
det var en del fram och tillbaka
vi båda träffade andra
men vi hittade tillbaka
den vintern då vi var oskiljaktiga
igen

det var som en dröm
för bra för att vara sann
det är flera år sedan nu
sedan den våren vi båda nyss fyllt tjugoett
då jag sa att jag älskade dig
men fick inget tillbaks

vi har inte setts sedan dess
ändå känns det som igår
jag förstår inte varför eller hur
men jag har nog en aning ändå
för bara tanken på dig
väcker fjärillar i mig

vi har nu båda nyss fyllt tjugoåtta
det är ännu en vår
och jag
ja, jag älskar dig än
som om jag vore sjutton år
igen

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2016-05-07 21:44



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Berörande bra!
2016-09-03

  Ericafika
Fint!!
2016-05-11

  Ninananonia VIP
Fint.. :)
2016-05-09

  M.A.J.R
Fantastiskt text!
2016-05-09

  Rise Little One
Håller med Solstrales kommentar nedan! Lycka till vännen!
2016-05-08

    AgnesKenshin
aj. känns igen den där känslan. obesvarad kärlek... försvinner aldrig riktigt.
2016-05-07

  Solstrale VIP
Vilken fantastisk text med liv hjärta kärna och en äkthet som är bedårande... Väldigt fint skrivet, och jag gillar rytmen, de återkommande stroferna som taktar till och för fram orden så det flyter! Kärleken tar outgrundliga vägar dess värre... Men vill att lyckan skall bli din!
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP