Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lille mannen stod och pissade på min dröm

Jag får tårar i ögonen när jag tänker tillbaks på flydda dar. Hur människor kan bete som några jävla svin. Tyvärr är min erfarenhet inget nytt eller ovanligt men det gör så jävla ont.
En dag på fabriken var en dag alldeles för mycket jag gick ner till botten efter x antal smärtfyllda dag det gjorde så jävla ont som att ha sandpapper i innanför huden när man försökte röra sig, ett symptom.
Men ni stor där och hån log som de hyenor ni visade sig vara. Jag erkänner mina brister men jag försökte iallafall överleva de där sega 9 timmars passen.
Blir varm i kroppen av ångest jag känner när ni pekade och skrattade bakom min rygg.




Prosa (100-ordare) av Neal
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-08 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal