Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nobody cares of why

 

//Aldrig nånsin
kommer jag en vän att få
Ty ingen tar sig tid
att över fördomsmurar nå
Jag vill skrika rakt ut
- Vad exakt är fel med mig
Ingen svarar, i tystnad
slår svaret ut
Men handling ger
besked från dig//

 ***

Insikten om osaknad

ger ingen tröst

Det kommer att ta veckor

innan budet når ditt bröst

Jag kan ensam ta mitt kliv

och ingen märker mina steg

Tystnaden har gjort sitt giv

om och när jag för döden neg

 

Mitt liv har varit ensamt

alltid varit så

Inte en endaste har brytt sig

om att mig förstå

Insikter har nått sitt slut

Blir ensam i livets salut

 

Whats the point of going on

Nobody cares of why

I can leave this Earth

a fallen angel to the sky

*** 

 (Har ingenstans att ta vägen
Finns ingen att besöka
Sitter inomhus ensam
Medan alla lever
lyckliga i alla sina dar
Ingen saknar en
Ingen bjuder in
Ovälkommen
Jag dör i min istid
Tappar matlusten
Och livsenergin
Förfaller
Solen skänker mig
Ingen glädje
Natten är önskad
I gråa nattskuggor
lever jag mitt hopp
på kanten
Vad har allt för mening
I väntan på mörket
finns jag bland er
Osynlig
Obehövd
Oönskad
Oinbjuden
Alla dörrar är stängda
Portad från livet
Socialt utanförskap
De lyckades till slut)

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-08 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale