Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min existentiella paradox



tanken på frågan "vem är jag"
känns svindlande
medan svaret på "vem jag är"
faller platt




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-09 18:05



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
är inte det den enda relevanta frågan vi behöver ställa oss
även om vi vet att det inte finns ett enda relevant svar?
och så bör det förbli
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP