Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPORT - Go away!

 

Aha, fel tid på dygnet att skriva

Match på TV,

som många nöje giva

Finland mot USA,

vet inte vilken sport

Jag får googla och se,

intresset för sport

är långt bort

Gissar på några förslag,

kanske ishockey,

eller fotboll

Fast egentligen spelar det ingen roll,

jag har inte på någon sport en koll

 

Har aldrig fascinerats

av bollar och puckar

Aldrig heller gillat

friidrott, boxning

eller t.ex. brottning,

där kroppar mot varann juckar

Se ni klart på er favorit

Så skriver jag lite mera skit

 

(hahaha)

(I hate sport)

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-09 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale