Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i ord


ordlös omfamning

ser dig hör dig
du berör mig
med ord och
närvaro

jag tar emot
och ger en
omfamning

när jag
landar

det är viktigt
livet

och jag vill
stanna

i den stunden
här och
nu i

en

stilla varm
kram







Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-09 20:25



Bookmark and Share


    carinamnm
Skön text! :)
2016-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Sådana stunder är en skattefri förmögenhet!
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP