Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten

Vatten är gott när man är törsdig
Vatten gör en ren då man känner sig skitig
Utan vatten så finns det inget liv
Och då spelar det ingen roll vart man än söker
efter den i hela universum
På vattnet kan man även åka båt
Och om man tar sig vatten över huvudet
så blir man våt
Vatten vatten vatten i all ära
Men fy fan vad varmt det har varit de här
sista dagarna då vi mycket vatten
har fått förtära
Men ibland blir det ju sådär när solen ligger
och trycker på
Värmer våra annars så kyliga själar
lycklig som få…

Vatten!

Ken Cassel
11/5-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-11 02:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tack och lov för vatten...
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel