Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyggliga människor

Det spelar ingen roll

om du heter Abdulla

och står i kassan i Willys

eller om du är läkare

och heter Moazzez

eller Bengt och jobbar på Konsum

som önskar mig en trevlig dag

Alla är hyggliga människor

som gör ett bra jobb

och får mig att må bra

Alla är välkomna i min värld




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-11 10:06



Bookmark and Share


  Magica VIP
...Jag anser att det dessvärre finns för många personer som sitter på fel jobb och är rätt otrevliga faktiskt, många rent utav helt inkompetenta, men kanske beror på var man bor?
2016-05-13

  Magica VIP
Ja så länge de gör ett bra jobb, så håller jag med!
2016-05-13

  StinaJ VIP
Fina ord som visar på medmänsklighet !
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP