Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#25


Hur solen orkar vaka

hur solen orkar vaka
sväva precis under horisonten
bara ett par timmars vila
innan hon stiger igen
som en förälder till sjuka barn




Fri vers av 99knivesinside
Läst 261 gånger
Publicerad 2016-05-12 20:56



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Underbart bildspråk i en allvarlig men dråplig hymn
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside