Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Det är inte hur vi säger det
som lovar alla löften som
droppar från svultna läppar

Det är hur du rör mig
om så flera meter ifrån
som får blodet att pulsera
och mina andetag att djuploda

Närheten till dig
jag ska viska tyst
och låta mina andetag
gå som en bris över dig

Allt kommer an på
andetagen och jag
ska andas dem med dig








Fri vers av mariann
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-05-05 18:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Och jag ska andas dem med dej"...
Vilken kärleksdikt...
Du har lärt dej en liten bit av vad kärlek
är, som tar ett helt liv att lära sig. WOW
2006-08-31

  Rublev
Underbara ord om
djuplodande andetag
och att andas tillsammans!
2006-05-18

  Dilsewat
vackert, fint
gillar särskilt "jag ska viska tyst"
2006-05-06

  Smultris
Om man bara fick chansen att andas tillsammans... dina ord berör, som alltid...
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann