Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Varför tar man i när man inget får?

Varför stannar man när man egentligen skulle gå?

Varför känns ibland grå när det är blå?

Varför inte?

Varför inte hålla fast när man får?

Varför inte stanna när man skulle gå?

Varför inte måla himmeln blå?

Ja varför inte?




Fri vers (Fri form) av Dennis Axelsson
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-13 09:19



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Många fina frågor.. Varför inte när man kan? Tänker jag..
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Axelsson
Dennis Axelsson