Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pingstdagen

Pingstdagen skulle kunna utropas

till poesins högtidsdag

med dess poetiska berättelse

om Andens utgjutande

över lärjungarna

och vad det gjorde med dem

Guds Ande kom till dem

och de fylldes av Helig Ande

De fick nya krafter och nytt hopp

och de fick kraft att föra detta vidare

En ny gemenskap; ett hjärta-en själ

trädde fram och fortplantade sig

Ett bud om ett hjärtats gemenskap

som är ständigt aktuellt




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-15 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP