Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The walking dead

 

de kommer från alla håll
vandrande zombietroll

avstängda från yttre världen
ingen kan förutse färden

höger, vänster eller stopp
en oförutsägbar kropp

har de fått en trojan i skärmen
för det är inte värmen

chemtrails, eller vad
de kan väl få en egen stad

där de sakta kan vandra
utan att störa oss andra

 

 




Bunden vers (Rim) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 386 gånger
Publicerad 2016-05-15 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)