Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som betyder

 

Låt mina händer

få hålla dig för evigt

lämna aldrig min själ

åt fördärvets viskningar

 

styr mina känslor

till djupet av ditt hjärta

töm aldrig dagen

på ord som betyder.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-16 16:29



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så vackert, den finaste jag läst av Dig. Tack att Du sprider viktiga ord om äkta innerlig kärlek. Världens alla hjärtan behöver det.
Namaste
LoveLight ~ DominiQue
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP