Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale…


Säkert vet du vad säkerheten gör skillnad

 

 

det är skillnad på att vara

och att verka vara i varat

liksom det är skillnad på

att verka och vara verksam

 

 

jag förstår inte hur det går till

när osäkerheten att beslutsfatta

skapar lik på spåren landet runt

se den sorg smärta förlusten ger

 

 

du som säkert vet vem du är idag

som avstått säkerheten för kostnad

som någon påstått inte bär avgiften

därför offras liv hälsa spills kraften

 

 

du har säkert en åsikt om allt idag

vet bäst känner till allt är efterklok

säkerhetskunskap ingen plats för

utfallet redan avgjord någon dog

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-18 16:46



Bookmark and Share


  mike irow
filosofisk poetisk vackert
skrivet...
2016-05-19

  Marianne Räf
Du är klok, du ! Mina ögon sög i sig
orden... här fanns det Riktigheter !
Kram, Strålen !
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP