Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj då...

Vi var ett gäng på besök i en när-
liggande stad. Så kom en grabb emot
oss. På långt håll hade vi inte bara sett
honom utan även lagt märke till t-shirten
han bar. Vit med stora röda rosor... Såg lite
flickaktig ut tyckte vi... En grabb i gänget
kunde inte hålla sig för skratt han brast ut
i ett stort gapskratt. Han fick böja sig ner
och hålla sig om magen...

När grabben passerat oss kunde vi läsa på hans
ryggsida: SKRATTA INTE ÅT MIG! DET ÄR JU
DIN FLICKVÄNS T-SHIRT JAG BÄR! Först då
upptäckte vi att storskrattarens skratt tystnat...




Övriga genrer (Kåseri) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-16 18:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Snacka om blåsning!!
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt