Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ljög för mig själv

Du rättfärdigar ditt verk med ursäkter

I det andetag du bekänner att det behövs en ursäkt för att begå ditt verk

Finns det ingen välsignelse för din handling!




Fri vers av Ollle
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-16 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ollle
Ollle