Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon förtjänar att berättas ifrån början- ett utkast


Det är nog dags att ge sig av

Vi läste om revolutioner.
Och någonstans skrek jag, toner av forna diktatorer.
Är det inte kallt att sitta på backen? Det är inte sommar längre var rädd om dig vännen. Det sa hon med de snälla ögonen och den stora sjalen.
Medans jag egentligen ville sjunka genom jorden, eller dö eller något sånt.
Sånt där som får en att sluta tänka på ångest.
Bromsarna skriker, i julklappshetsen. På gränsen mellan liv och död
i den grådaskiga dimman. Ett lager av is, 6 månader av köld.
Jag famlar efter revben, bland blåmärken och köldskador.

Sen slutar det där. För nu ser vi inte längre åt samma håll.
Och låtsas vara främlingar i december.




Fri vers (Fri form) av rockenroll blåa
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-17 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa