Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert

 

"Så vackert" säger andra.

Så vackert säger jag

och fortsätter att skriva

gott om livet.

 

Men det finns också skuggor

vart dygn har natt och dag

och ingenting i tillvaron

är givet.

 

Vart andetag kan vara

det sista som jag tar

och döden går hand i hand

med våren.

 

Och ändå vill jag skriva

att just du är underbar

Och salt är havet,

salt den fällda tåren.

 




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-18 07:45



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
kloka ord som berör
2016-05-19

  Ninananonia VIP
Dina ord känns i hjärtat..
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP