Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

one. lina. kokain.

varför är allt så svårt
vill jag bryta mig loss eller stanna kvar?
kan jag ha roligt med killen jag älskar, han utan svar?
det sägs att mörkret är tomt,
men hans ögon lyser.
är jag uttråkad eller bara f ö r v i r r a d?
den eviga rastlösheten, oron och stressen slår till igen.




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-18 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött