Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att ha någon några som man är älskad av som jag skälv älskar starkt dödar min ensamhet och tristess


tur i livet

jag känner mej så älskad av min dotter och av min fru dom har 

dödat den starka känslan av min ensamhet jag känner mej så 

 

levande lycklig även fasst jag lever i fångenskap jag är lycklig 

lottad som har en så vacker dotter och fru  tack för att ni finns 

 

i mitt liv tack snälla 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-19 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten