Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntade...


Jag väntade dig
En morgon
Där jag aldrig väntat förr

Jag väntade
En afton
På någon
Som aldrig kom

Jag sökte dig en dag
Då livets blad
Ännu var tomma och oskrivna
Då hoppet
Fanns i det som skulle komma
Inte i det som varit
Men i det som skulle bli

Jag sökte dig
Letade
Väntade
Hoppades
Ville
Önskade
Trodde
Visste

Att också du sökte mig

Men alltid
Fanns du
Var du på väg

Någon annanstans...



TT

(c) 2016





Fri vers av TT
Läst 458 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-05-19 12:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Väntan och längtan som känns...
2016-05-21

  Maiah VIP
Väntan gör tiden oändlig
2016-05-20

  Kajsa Karin VIP
Denna eviga längtan och möten som inte riktigt vill ske. Så vackert skrivit <3
2016-05-20

  Maggan
Otroligt vackert samtidigt vemodigt
2016-05-20

  Ninananonia VIP
Berör.. i hjärtat..
2016-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Berörande förmedlat om att vänta och längta, efter ett kärleksfullt möte!
2016-05-19

  Maria Sundelin VIP
Känner igen känslan
Kramar
2016-05-19

  WyS VIP
Känns igen, denna väntan som aldrig fullbordas med mötet! Starkt med inlevelse!
2016-05-19

  Solstrale VIP
Ja det var fin skrivet, om vemodskönslan när den man väntat aldrig kom... Skrev en sång om detta som heter just "väntan" som du kan söka på då jag lagt upp den här på poeter.se ... Önskar dig solstrålar på en glädjefylld dag!
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT