Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liljekväll

 

Ser liljorna vaja

i vårens regn

 

och ögonen tåras

i kvällen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-20 20:31



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ord som skär i hjärtat
2016-05-22

    ej medlem längre
Din dikt är så vacker och innehåller så mycket i sin skenbara enkelhet.
2016-05-21

    ej medlem längre
Ja nu skall jag leta Konvaljer" när solen kommer åter,skall sätta på fars grav,det var hans favorit bland blommor.
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP