Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Bli inte kär i honom"

Snälla,
sluta kväv mig
Säg inte att sen vi träffades
har det bara varit jag

För vi är inte sådana som säger fina saker till varandra
Men ändå kysser du min rygg med mjuka läppar
och drar dina fingrar genom mitt hår
Vi ligger nakna och jag är nära på att somna på din bröstkorg,
du gör mig så sårbar

Du får inte säga att det bara är jag
för jag är löjlig och även fast jag inte vill
så börjar mina tankar kretsa runt dig

Han frågar lite obrytt hur det är mellan oss
och det är okej att berätta sådant för vi är vänner nuförtiden
men innan vi lägger på så säger han
"bli inte kär i honom"




Fri vers av artaug
Läst 464 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-20 21:11



Bookmark and Share


    Jenny C
Tjusigt!
2016-05-30
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug