Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distraktioner

Ibland slutar man skriva dikter

Typ
När man får 2 jobb och går i skolan

Eller
När drottningen av drakar drar med en i vingpustarna igen

I sommar ska jag sköta om barn
Då ska jag skriva upp alla fina saker dom säger

I höst ska jag till Skottland
Då ska jag skriva dikter om dåligt väder




Övriga genrer av Sofia Rydhard
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-21 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Rydhard
Sofia Rydhard