Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens krafter

Ängarnas strån svävar i vinden
Lyfter torkade maskrosor som änglar i tysta vindpustar och blåser mjukt över min kind
Solstrålar träffar min kropp och kysser mina fötter
Naturen dyrkar och belönar min närvaro med rådjur som smyger bakom tallarna
Se molnen
Som vandrar lätta och mjuka
Slott med vackra torn rasar för att börja om på nytt
Mina fingrar följer konturerna av de vita landskapen som så snabbt förändras

Ögonen fångar en liten del av oändligheten
Men i periferi dansar allt i färger vi inte ser
Fågelkvitter studsar på fuktig bark och vaggar mig stilla
Här vill jag ligga
I fuktigt gräs som doftar vår

Naturens krafter ger mig nytt hopp om kärlek
Vi går vidare




Fri vers (Fri form) av Sofia Rydhard
Läst 324 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-29 09:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvligt.
2017-02-10

  Zandor
härligt...
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Rydhard
Sofia Rydhard