Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt Skinn- del 3

Mina händer kryper över min midja, trevar och söker efter min höft
Jag lyfter blicken och letar efter mig själv i spegeln

Igår var Jag perfekt.
Luften darrade när jag snurrade sakta runt, kastade blickar över axeln och stirrade intensivt i spegeln
Igår, i mina matchande underkläder, kunde jag ta över världen
Igår

Idag griper händer där händer kan gripa
Är mat lika gott som att vara smal?
Hur kan hon se ut sådär?
Som alltid är igår idag och imorgon är igår,
och helvetets cirkel snurrar fortfarande runt

Men jag är inte modig, här jag står och trycker naglarna i låren




Fri vers av Sofia Rydhard
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-21 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Rydhard
Sofia Rydhard