Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ser himlen ut idag

På morgonen rör sig stillheten snabbt förbi
Mina läppar formade ett farväl
Mina ben signalerade en episk sorti
Vi väntar på att någon ska skruva på sig obekvämt
Och min blick som aldrig skulle vända om
Tummar skulle aldrig slå ditt nummer igen
Fingrar jag skulle stryka genom någon annans hår
Väntar på att någon annan ska svara rätt
Jag skulle aldrig gå hem till dig igen
och stå i regnet med ett trasigt paraply
Vaknade ur en dröm där du log
Jag har säkert läst det någon annanstans




Fri vers (Fri form) av Sofia Rydhard
Läst 372 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-06-04 22:23



Bookmark and Share


  Annaemi VIP
Åh, så fin, som en smekning flyter orden över raderna!
2017-06-05

  Erik Gefvert
Fenomenalt flyt, vacker text!
2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Rydhard
Sofia Rydhard