Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Scandinavian pain
Ord som träffade mitt bröst idag på moderna museet

Jag vill inte flytta någon annan stans som inte är där




Fri vers av Sofia Rydhard
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-12 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Rydhard
Sofia Rydhard