Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första dikt 1983 sen tappa jag bort allt en stund ...


Vår ute vinter i kroppen

Det är vår ute
men vinter i kroppen
längtar efter värme
som ej finns att få
leva på hoppet
kanske imorgon
kanske om ett år
kanske aldrig
endast ett få vet




Fri vers av Jack_iX
Läst 586 gånger
Publicerad 2006-05-06 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX